Horoskopski znak Jarac

Horoskopski znak jarca suočava se s vrlo zanimljivim vremenom u kojem sada žive. S jedne strane vaše društvene mreže postaju sve veće i veće, imate osjećaj da vas svi podržavaju. S druge strane, netko nije posve iskren o tome što želi iz vašeg odnosa ili prijateljstva. Umjesto da prekinete svaku vezu ili proučite ljude na osobnoj razini, napunite sebe i svoje neodoljive ljubavi. Oni žele biti oko vas jer ste uspješni i možda vam samo žele pomoći da postignete svoje snove.

Planetarno poravnanje za znak jarca može značiti da se osjećate manje oduševljeno od uobičajenog. Horoskop govori da za izlazak s voljenom osobom trebate biti unaprijed spremni. Možda nećete moći naći dobar razlog, ali sada ste skloniji ostati kod kuće i raditi na solo projektu ili se samo odmoriti. Možda bi ostanak stvarno trebao biti dobar izbor trenutačno. Vjerojatno ćete se još više osjećati druželjubivima.

Možete lako dobiti psihičku viziju od trenutnog planetarnog utjecaja jarca i tako dobiti pregled područja vašeg života povezanog s zdravljem i blagostanjem. Zapitajte se što sve vidite i radite bilješke, sve što vam padne na um jednostavno bilježite. Imajte na umu da tražite samo svoju korist, da izvučete najbolje što možete i što vam je sada na raspolaganju kako bi zadržali ovu sposobnost, svakako održavajte zdravu prehranu koja uključuje mnogo svježih proizvoda i čiste pitke vode. Vaše tijelo je leća kroz koju vidite budućnost.

Više: http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=capricorn